Handboek wondzorg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Handboek wondzorg

gebonden: € 59.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036811453, May 2016
Formaat: 27.3 (h) x 19.9 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 1278 gram.

Uitgever: Springer Media B.V.

redactie: Wit-Gele Kruis van Vlaanderen; Sam Cordyn; Kristel De Vliegher

trefwoorden: brandwond extramurale zorg intramuralezorg verband wondgenezing wondverzorging wondzorg

beschrijving

Nog duidelijker, handiger en actueler. Drie in een! Het nieuwe 'Handboek wondzorg' is een nieuwe actualisering van de in 2004 verschenen bundeling van het 'Basisboek wondzorg' en 'Specifieke wondzorg deel 1 en 2', oorspronkelijk uitgebracht in 1997. 

Deze derde, herziene druk speelt in op de huidige trends en vernieuwingen in de dynamische wereld van de wondzorg. Kleurenillustraties ondersteunen de herziene teksten. De productbijlage is niet alleen samen met wondproductfabrikanten geactualiseerd, maar is nu ook net als het volledige handboek in een digitaal formaat beschikbaar. 

'Handboek wondzorg' levert een bijdrage aan het comfort van de patiënt met een wond en aan de optimalisering van de wondzorg. Dit boek behandelt de theoretische achtergronden van de huid en gaat in op specifieke wondtypes zoals decubitus en brandwonden. Tevens beschrijft deze uitgave wondpijn en de relatie tussen wondzorg en voeding. Dit boek geniet de ondersteuning van de Belgische Woundcare Consultant Society (WCS).

Deze volledig herziene uitgave is een praktisch handboek voor zorgverleners. Het is bijzonder geschikt voor gebruik in de extra- en intramurale zorg. Daarnaast kan het boek uitstekend dienstdoen als studieboek in het reguliere verpleegkundeonderwijs en bij wondzorggerelateerde nascholingscursussen.


Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingBehandelt theoretische achtergronden van de huid en specifieke wondtypen

Vat de laatste wetenschappelijke inzichten samen

Met veel praktische tips

Rijk geïllustreerd
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.