Neurorevalidatie bij centraal neurologische aandoeningen

overeenkomsten in symptomen en paramedische interventies

Frans van der Brugge

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Neurorevalidatie bij centraal neurologische aandoeningen

paperback/ gebrocheerd: € 43.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036810104, May 2016
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 331 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

beschrijving

Het aantal mensen met een CNA (centraal neurologische aandoening) in Nederland zal de komende decennia fors toenemen. In de fysiotherapie zijn er in de begeleiding van mensen met een centraal neurologische aandoening vele methoden beschikbaar. Het is van belang samen met de patiënt de juiste behandelmethode te bepalen.

Neurorevalidatie bij centraal neurologische aandoeningen beschrijft de overeenkomsten in symptomatologie van verschillende centraal neurologische aandoeningen zoals Parkinson, CVA, dementie en MS. De heldere en nauwkeurige beschrijving van overeenkomsten draagt bij aan de keuze voor de meest geschikte paramedische interventie. Het boek biedt praktische en toepasbare informatie voor paramedische professionals die interventies zoeken om patiënten beter te laten functioneren in de eigen omgeving. Daarnaast biedt deze herziene, tweede editie informatie over de van der Brugge methode; een gericht programma om beweging bij ouderen met dementie te stimuleren.

Dit overzichtelijke  boek biedt een schat aan praktische informatie voor fysiotherapeuten en andere paramedische professionals die mensen met een centraal neurologische aandoening optimaal willen begeleiden.

Frans van der Brugge is eerstelijns fysiotherapeut en verzorgt nationaal en internationaal cursussen Neurorevalidatie bij CNA.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Beschrijft overeenkomsten tussen verschillende neurologische aandoeningen

Helder en nauwkeurig beschreven

Geeft praktische en toepasbare informatie

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.