Neem de regie over je depressie

werkboek voor de cliënt

Jenneke Wiersma; Anneke van Schaik; Patricia van Oppen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Neem de regie over je depressie

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036810029, November 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.4 (d) cm. Gewicht: 233 gram.

Uitgever: Springer Media B.V.

redactie: M. Pijnenborg; W. Scholten

trefwoorden: cgt chronische depressie depressieve stoornis disfunctioneel gedrag interpersoonlijke angst interventie jeugdtrauma suïcide

beschrijving

Voelt u zich vaak moedeloos en heeft u er weinig vertrouwen in dat uw situatie kan veranderen? Bent u vaak teleurgesteld en heeft u het gevoel dat u van anderen weinig kunt verwachten? Neem de regie over je depressie is een werkboek dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met langdurig depressieve klachten. Dit werkboek bevat informatie, formulieren en uitleg die u tijdens de behandeling nodig heeft.

Het is bekend dat depressieve klachten samenhangen met interpersoonlijke problemen. Daar zit ook de oplossing: als relaties met anderen beter verlopen, nemen de klachten af. Binnen de behandeling leert u uw depressie de baas te worden door uw contact met anderen te verbeteren. U leert dat u ook anders kunt handelen waardoor het vertrouwen in uzelf en in anderen stijgt. Aan de hand van dit werkboek staat u stil bij wat voor u belangrijk is en leert u aan te geven wat u wel of niet wilt. Daardoor krijgt u geleidelijk meer regie over uw leven.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingLeert u geleidelijk regie te krijgen over uw leven

Bevat formulieren en uitleg voor tijdens de behandeling

Met veel praktische tips
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.