Tandheelkundige kennis voor tandartsassistenten

Berry Duizendstra-Prins

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tandheelkundige kennis voor tandartsassistenten

paperback/ gebrocheerd: € 56.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036809627, geïllustreerd, 436 blz., May 2016
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 918 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

serienaam/reeks: Basiswerk AG

trefwoorden: assisteren tandartsassistenten tandartspraktijk tandheelkundige behandelingen tandheelkundige theorie zelfstandige handelingen tandartsassistent

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Hoe word je een goede tandartsassistent? De eisen die gesteld worden aan de moderne tandartsassistent worden steeds hoger. Van een tandartsassistent wordt verwacht dat ze proactief denkt en handelt. In de loop der jaren is het takenpakket uitgebreid met zelfstandige behandelingen. Het patiëntencontact wordt steeds intensiever. Een gedegen theoretische achtergrond wordt steeds belangrijker.

Vakspecifieke onderwerpen die uitgebreid behandeld worden, zijn onder meer: preventie en parodontologie, restauratieve tandheelkunde, kindertandheelkunde en orthodontie, mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie, röntgenologie. Ook algemeen medische onderwerpen als anatomie en fysiologie van het hoofd-halsgebied, algemene ziekteleer en geneesmiddelenkennis maken deel uit van de aangeboden kennis. Het biedt hiermee een volledig overzicht van de belangrijkste tandheelkundige kennis voor de tandartsassistent.

De tekst wordt ondersteund door tekeningen en full color afbeeldingen. Het boek wordt middels een website ondersteund met verdiepingsstof, vragen & opdrachten en kennistoetsen. Het is hiermee een onmisbaar basiswerk voor tandartsassistenten (in opleiding). 

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingLegt de belangrijkste tandheelkundige onderwerpen uit

Gaat verder dan de basisprincipes

Met online toegang tot opdrachten, studievragen en toetsvragen

Rijk geïllustreerd
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Praktische vaardigheden voor tandartsassistenten

paperback/ gebrocheerd: € 61.95
Dit boek geeft tandartsassistenten in opleiding de basis- en achtergrondkennis om zich vaardigheden en praktische handelingen eigen te ...

Meer boekennieuws op Facebook.