Praktische echocardiografie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Praktische echocardiografie

paperback/ gebrocheerd: € 130.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036807517, geïllustreerd, May 2015
Formaat: 28.7 (h) x 21.8 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 1708 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: J.P.M. Hamer; P.G. Pieper

trefwoorden: 3d-echocardiografie anatomie van het hart disfuncties van het hart echocardiografie principes van de echocardiografie tissue doppler imaging

beschrijving

In deze derde herziene uitgave van Praktische echocardiografie passeert een veelheid aan onderwerpen de revue, uiteenlopend van de principes van de echocardiografie tot en met beschrijvingen van afwijkingen van het hart en de rol die echocardiografie daarbij diagnostisch vervult.

 De inhoud is herzien, uitgebreid en geactualiseerd, mede aan de hand van de richtlijnen van de European Society of Cardiology (ESC) en van de Werkgroep Echocardiografie van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie. Het boek voldoet aan de eisen die de ESC in haar examens stelt aan artsen en echolaboranten.

Het boek is rijkelijk geïllustreerd met echoafbeeldingen en schema’s. Daarnaast bevat deze uitgave prachtige aquarellen van de hand van dr. J.P.M. Hamer.

Echocardiografie speelt een belangrijke rol in de dagelijkse praktijk van de cardioloog. Deze rol wordt steeds groter onder invloed van technieken als 3D-echocardiografie en tissue doppler imaging.

Praktische echocardiografie is een onmisbaar leerboek en naslagwerk voor cardiologen, echocardiografisten, technicians, anesthesiologen, verpleegkundigen en iedereen die hiervoor  in opleiding is.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingIs rijkelijk geïllustreerd met echoafbeeldingen en schema’s

Voldoet aan de eisen die de ESC in examens stelt aan arts en echolaborant

In samenwerking met de ESC en de Werkgroep Echocardiografie van de NVVC
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.