Leerboek oncologie

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Leerboek oncologie

paperback/ gebrocheerd: € 59.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036804417, 775 blz., October 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: C.J.H. van de Velde; W.T.A. van der Graaf; J.H.J.M. van Krieken; C.A.M. Marijnen

trefwoorden: begeleiding behandeling van kanker diagnostiek kanker kankerpatiënten multidisciplinaire benadering oncologie palliatie radiotherapie verpleging ...

beschrijving

Kanker is de belangrijkste doodsoorzaak in Nederland. Door preventie, verbetering in diagnostiek en behandeling, is de levensverwachting voor patiënten met kanker toegenomen. Het is van het grootste belang dat de patiënt, nogal eens met meer dan een ziekte in een gespecialiseerd multidisciplinair team besproken wordt waarbij precisie diagnostiek leidt tot precisie behandeling, optimaal gericht op de individuele patiënt met specifieke tumoreigenschappen. Deze nieuwe ontwikkeling in de multidisciplinaire aanpak van kanker is het leidend thema van het Leerboek oncologie.

De auteurs zijn top expert binnen hun vakgebied in Nederland en internationaal. Leerboek oncologie biedt een helder inzicht in de diversiteit van oncologische problematiek, algemene aspecten, organisatie, begeleiden en palliatie krijgen aandacht naast de orgaan gerichte diagnostiek en behandeling van kanker.

Leerboek oncologie is bedoeld als leerboek voor studenten geneeskunde en verpleegkunde. Maar is ook bedoeld als naslagwerk voor (huis)artsen en verpleegkundigen die in de praktijk met oncologische vraagstukken te maken hebben en onderdeel zijn van een multidisciplinair team.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.