Handboek studievaardigheden voor het HBO

activiteiten voor studenten

N. van Halem; I. Muller

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Handboek studievaardigheden voor het HBO

paperback/ gebrocheerd: € 33.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036803670, 229 blz., July 2013
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 428 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

beschrijving

In Handboek studievaardigheden voor het hbo staan 74 verschillende leeractiviteiten opgenomen met de daarbij horende werkwijze. Hoe bereid je een project, presentatie, tentamen of een stage voor? Hoe geef je constructieve feedback? Iedere activiteit is uitgewerkt naar inhoud, met een doel en stappenplan. En geeft antwoord op tal van vragen over onder andere samenwerken, studeren en projectmatig werken. Verder krijg je bij het onderdeel Tips adviezen hoe je missers kunt voorkomen en hoe je variatie en diepgang in de activiteit kunt aanbrengen.

Het handboek sluit aan bij actuele onderwijsontwikkelingen zoals de inzet van digitale toepassingen en competentiegericht opleiden. Daarnaast is er aandacht voor literatuurstudie en studeren voor een tentamen, maar ook voor werken in een elektronische leeromgeving, onderzoek doen en verzamelen van je portfolio. Individueel leren en samenwerken komen beiden aan bod.

Met deze 2e herziene druk leer je op een actieve manier voor je toekomstige beroep. De speciaal voor deze druk ontwikkelde website biedt de daarbij horende digitale en gebruiksvriendelijke ondersteuning. Met alle kwaliteiten die daarvoor nodig zijn: gedegen vakkennis, praktische vaardigheden en een goede beroepshouding.

Handboek studievaardigheden voor het hbo is tijdens je hele studie een waardevol hulpmiddel bij het uitvoeren van opdrachten op school en tijdens je stage. Kortom: een onmisbaar naslagwerk!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.