Leidraad chirurgie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leidraad chirurgie

paperback/ gebrocheerd: € 26.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036803496, geïllustreerd, 324 blz., April 2014
Formaat: 16.0 (h) x 10.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 243 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

serienaam/reeks: Leidraadreeks

redactie: N.W.L. Schep; W.M.U. van Grevenstein; D.J. Heineman; H.G. Smeenk

trefwoorden: chirurgie coschappen leidraad

beschrijving

Hoe neem ik een anamnese af, hoe voer ik bij patiënten een chirurgisch onderzoek uit, hoe stel ik een behandelplan op en hoe voer ik eenvoudige chirurgische verrichtingen uit? Dit zijn vragen die tijdens het coschap chirurgie naar voren komen. Leidraad chirurgie biedt antwoord op deze vragen en geeft een goed overzicht van de ziektebeelden, die je tijdens je coschap chirurgie kunt tegenkomen. Door dit zakboek verschijn je goed voorbereid bij de patiënt aan het bed, op de spoedeisende hulp of in de operatiekamer.

In Leidraad chirurgie zijn de meest voorkomende chirurgische problemen overzichtelijk beschreven per orgaan of orgaansysteem. Dit zorgt voor een helder overzicht van de verschillende chirurgische onderwerpen. Elk hoofdstuk is zoveel mogelijk volgens een vast patroon gerangschikt: anatomie, etiologie, symptomen, aanvullende diagnostiek en behandeling.

Leidraad chirurgie is bedoeld voor coassistenten, arts-assistenten en natuurlijk alle artsen die in de chirurgische vraagstukken geïnteresseerd zijn. Het boek is samengesteld door chirurgen en chirurgen in opleiding van verschillende academische en perifere ziekenhuizen. Leidraad chirurgie is onderdeel van de Leidraad-reeks, een reeks handzame en praktische boekjes voor coassistenten en artsen in opleiding. Elk deel behandelt één bepaald specialisme of coschap.        

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingBeschrijft de meest voorkomende chirurgische problemen per orgaan of orgaansysteem

Geeft een goed overzicht van de ziektebeelden

Zakboek met praktische tips over chirurgie
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.