Risicovoeten in de medisch pedicurepraktijk

Toos Mennen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Risicovoeten in de medisch pedicurepraktijk

paperback/ gebrocheerd: € 26.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036803021, geïllustreerd, 68 blz., February 2015
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 150 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

beschrijving

In de praktijk dienen zich soms cliënten aan met ziektebeelden en daarbij behorende afwijkende voeten, die u niet dagelijks en zelfs misschien maar één keer in uw leven ziet. Andere voetaandoeningen behoren wel tot de dagelijkse werkzaamheden, maar kunnen soms wat extra inzicht gebruiken.

 

Deze uitgave illustreert aan de hand van enkele heel bijzondere, maar ook van enkele méér voorkomende casussen, hoe u verantwoord de voeten kunt behandelen die niet per definitie in een lesboek beschreven worden. Aan de hand van een 6-tal casussen wordt inhoud gegeven aan de problemen die spelen bij het behandelen van moeilijke en niet alledaagse afwijkingen.

 

Dit boek is bedoeld voor (aankomend) medisch pedicures en pedicures met een aantekening diabetische en/of reumatische voet, die geïnteresseerd zijn in ziektebeelden en het omgaan daarmee in de breedste zin van het woord.

 

De auteur, Toos Mennen, is een zeer ervaren medisch pedicure. Haar kennis en ervaringen zijn waardevol en goed te vertalen naar uw eigen praktijk.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingOver moeilijke en niet alledaagse afwijkingen aan de voet

Met voorbeelden uit de praktijk

Geschreven door zeer ervaren medisch pedicure
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.