André Hazes - The Icon Series met DVD

Bloed, zweet en tranen

Ed van Eeden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
André Hazes - The Icon Series met DVD

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036640381, geïllustreerd, 128 blz., November 2020
Formaat: 28.0 (h) x 27.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 1123 gram.

Uitgever: Rebo Productions

serienaam/reeks: The Icon Series

beschrijving

Hij is zonder twijfel Nederlands' meest iconische volkszanger. André Hazes geeft een prachtig beeld weer van het boeiende levensverhaal van de zanger. Het is een succesverhaal uit de Amsterdamse Pijp, maar het is ook een verhaal waar sluimerende eenzaamheid niet ver vandaan was. Een intiem portret van niet alleen een ongekende artiest, maar ook van een man die gewoon een vader en een vriend was. André wist mensen te raken. Hij legde de vinger op de zere plek en vatte de gevoelens en dilemma's waar iedereen mee te maken krijgt.
André Hazes is toegankelijk geschreven en voorzien van unieke beelden uit onder meer de collectie van Peter Smulders. Bij het boek de veelgeprezen documentaire Zij gelooft in mij op DVD, winnaar van de prestigieuze IDFA-award.

The Icon Series geeft aan de hand van interviews en foto's een uiteengezet beeld weer van topartiesten. Een compleet overzicht van het begin tot het einde. Eerder verschenen Freddie Mercury & Queen, Michael Jackson, Elvis Presley, George Michael, David Bowie, Prince, Amy Winehouse, Elton John, ABBA en Charles Aznavour.

Speelduur dvd 91 min.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.