André Hazes - The Icon Series met DVD

Bloed, zweet en tranen

Ed van Eeden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
André Hazes - The Icon Series met DVD

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036640381, geïllustreerd, 128 blz., November 2020
Formaat: 28.0 (h) x 27.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 1123 gram.

Uitgever: Rebo Productions

serienaam/reeks: The Icon Series

beschrijving

Bloed, zweet en tranen.

Het afscheid van André Hazes in september 2004 was een nationale gebeurtenis. Tijdens de afscheidsceremonie in een volgepakte Amsterdam ArenA zei toenmalige burgemeester Job Cohen: 'André was een gewone jongen, maar tegelijkertijd heel bijzonder door de macht van zijn stem en de kracht van zijn liedjes. Gewoon en bijzonder.' Beter kun je het bijna niet samenvatten. André wist mensen te raken, door te zingen over gevoelens en dilemma's waar iedereen in zijn leven mee te maken heeft. Gevoelens over eenzaamheid, verloren liefdes, maar ook gevoelens over hoop, optimisme en nieuwe liefdes. Of, zoals hij het zelf uitdrukte: 'In één leven zou ik nooit alles kunnen meemaken wat er in mijn liedjes gebeurt.' André Hazes mag dan overleden zijn, zijn populariteit is enorm. De herinnering aan Hazes wordt levend gehouden door het jaarlijkse 'Holland zingt Hazes'-concert. Daar blijkt steeds weer dat zijn liedjes na zijn dood alleen maar aan kracht lijken te hebben gewonnen. Ook voor nieuwe generaties.

Over de DVD - speelduur 91 min. - taal Nederlands - Audio Dolby digital 2.0 - beeld 4:3 - producent Zeppers film | Frank van den Engel
Een unieke documentaire over 's lands nummer één volkszanger: André Hazes.

The Icon Series geeft aan de hand van interviews en foto's een goed beeld weer van deze topartiesten. Een compleet overzicht van het begin tot het einde. Het boek bevat een DVD met exclusieve beelden en interviews om terug te kijken op hun legendarische leven. Een prachtige serie van 's werelds meest bekende muziekiconen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.