20 Bijzondere knappe koppen die de Wereld hebben veranderd

Chiara Cioni; Jacopo Olivieri; Rosalba Troiano

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
20 Bijzondere knappe koppen die de Wereld hebben veranderd

gebonden: € 9.99

ISBN: 9789036638890, geïllustreerd, 88 blz., September 2019
Formaat: 26.8 (h) x 23.8 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 685 gram.

Uitgever: Rebo Productions

illustrator: Giovanni Abeille; Letizia Depedri; Marisa Vestita; Marilisa Controneo

vertaald door: Ingrid Buthod

redactie: Kantoor Verschoor Boekmakers

trefwoorden: alain albert antoni archimedes architecten aristoteles beethoven bijzondere bil catharina da vinci einstein elisabeth i filosofen franklin ...

beschrijving

20 bijzondere verhalen over mensen met grote idealen, een supertalent en veel doorzettingsvermogen die de beste denkers van deze wereld werden!
De verhalen in dit boek vertellen over het leven van bijzondere mensen, geniale denkers die met hun ideeën en ontdekkingen onze wereld voor altijd veranderden. Maar ook zij waren ooit kind, haalden soms slechte cijfers op school, zaten uren te spelen of te dagdromen. later deden ze soms werk dat ze oerstom vonden en kregen ze te maken met problemen en tegenslag. Het geheim van hun succes en de reden dat we hen nog steeds bewonderen en van hun ontdekkingen profiteren, is dat ze altijd hun hoofd bleven gebruiken. Misschien bewonder je een van deze helden nu al. Of wil je op een van hen lijken? Het zou geweldig zijn als je iets van ze leert. Maak goed gebruik van de 'superkracht' die je al vanaf je geboorte hebt: EEN GEWELDIG STEL HERSENEN!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.