Complete keuken 1000 recepten

S. Mercier

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Complete keuken 1000 recepten

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789036620147, geïllustreerd, 575 blz., November 2007
Formaat: 22.7 (h) x 22.7 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 2006 gram.

Uitgever: Rebo Productions

vertaald door: Marga Blankestijn

beschrijving

De duizend recepten uit dit boek zijn afkomstig van de beste tafels van Frankrijk: een uitgebreid team van chef-koks vertrouwen u hun eenvoudigste recepten toe, en geven praktische adviezen die onmisbaar zijn om deze gerechten thuis te kunnen maken. De foto’s zijn getrouwe weergaven ervan.

Deze recepten zijn dan wel gemakkelijk te bereiden, maar ze hebben allemaal net dat beetje extra, waarmee u iets meer culinaire rijkdom en geluk in uw dagelijks leven brengt: de combinatie van een rustiek gerecht met een verfijnd hapje, de functie van kruiden of specerijen, of een decoratiesuggestie voor een fraaie afwerking van uw gerecht.

Toch zijn alle recepten te bereiden met ingrediënten die u bij de traditionele kruidenier of supermarkt kunt vinden. Als een gerecht een product bevat dat moeilijker te vinden is, dan wordt er een vervangend product bij vermeld. Bespaar bij het koken echter nooit op de ingrediënten: de goede keuken bestaat immers uit details! Bon appetit!  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.