Meer dan gewoon verliefd

Olga van der Meer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Meer dan gewoon verliefd

gebonden: € 26.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036437615, 334 blz., January 2021
Formaat: 22.7 (h) x 16.7 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 641 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Vlak nadat de zussen Louise en Lorena hun eigen fotostudio hebben betrokken, ontmoet Louise Adriaan, een man waar ze direct voor valt. Helaas voor haar staat Adriaan op het punt van trouwen met de zwangere Marina. Ondanks dat blijkt hun liefde wederzijds te zijn. Adriaan kiest er alsnog voor om met Louise verder te gaan, maar zijn verleden drukt een zware stempel op hun relatie en Louise kan daar maar moeilijk mee omgaan. Lorena heeft ondertussen haar eigen relatieproblemen. De verlangens van haar vriend Leo en van haar lopen nogal ver uiteen. Hoewel ze hun best doen die verschillen te overbruggen gaat dat niet vanzelf. Terwijl hun fotostudio floreert verandert het liefdesleven van de twee zussen steeds meer in een puinhoop.

Olga van der Meer schrijft romans voor moderne vrouwen. Haar personages zijn herkenbaar in al hun fouten en de manier waarop het leven soms met ze op de loop gaat.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Meer dan gewoon verliefd

paperback/ gebrocheerd: € 18.95
Vlak nadat de zussen Louise en Lorenahun eigen fotostudio hebben betrokken, ontmoet Louise Adriaan, een man waar ze direct voor valt. ...

Meer boekennieuws op Facebook.