Een muur van steen

grote letter uitgave

Greetje Van den Berg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een muur van steen

gebonden: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036437004, 356 blz., July 2020
Formaat: 22.5 (h) x 16.8 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 684 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

beschrijving

De harmonie in het gezin Engwerda wordt op een mooie herfstdag abrupt verbroken, als de 17-jarige zoon Laurens verongelukt. Hij wordt overreden door een vrachtauto en is op slag dood.
De roman gaat over het verwerkingsproces dat elk van de drie overblijvende gezinsleden doormaken. Vader Chris zwelgt in zijn verdriet en zweert God af. Moeder Anne rouwt diep; zij houdt het beeld van haar geliefde zoon levend en zoekt steun bij haar geloof. Als hun dochter Marije na een aantal jaren trouwt en het huis uitgaat, blijven Chris en Anne samen over, elk alleen met het verdriet en de vele misverstanden. Zij hebben een lange en moeizame weg voor de boeg...


Greetje van den Berg werd op 13 augustus 1959 in Zwolle geboren als jongste dochter in een gezin met vier kinderen. Ze groeide daar op, trouwde en verhuisde met haar man en zoon in 1983 naar Emmeloord in de Noordoostpolder. In 1986 kwam haar dochter ter wereld. In hetzelfde jaar trad ze bij de gemeente Noordoostpolder in dienst en in 1988 verhuisde de familie naar een buitenweg bij Ens.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.