Bureau raampoort

Simon de Waal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bureau raampoort

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036436960, 230 blz., June 2020
Formaat: 22.5 (h) x 16.7 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 487 gram.

Uitgever: Uitgeverij Grote Letter Bibliotheek B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Als rechercheur Peter van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob Holm na een lange dag werken eindelijk hun bed op willen zoeken worden ze op hun weg naar huis in de Jordaan verrast door de vondst van een lijk onder de spoorbrug bij de Korte Prinsengracht. Het slachtoffer is door meerdere kogels om het leven gekomen. Alles wijst erop dat het om een afrekening in het criminele circuit gaat, maar als niet veel later de vriendin van het slachtoffer hem opzoekt in het mortuarium, en daar op gewelddadige wijze ontvoerd wordt, blijkt de zoektocht naar de dader en het motief voor de moord veel ingewikkelder dan verwacht.


Simon de Waal (1961) is auteur, scenarist, regisseur en rechercheur zware misdaad. Hij schreef de thrillers Cop vs Killer en Pentito, beiden genomineerd voor de Gouden Strop. In 2009 startte hij met Appie Baantjer de succesvolle De Waal & Baantjer-reeks, waarin twaalf delen verschenen. Bureau Raampoort is het vervolg op deze reeks en is vanaf september 2015 te zien als televisieserie op SBS6. In 2016 is Simon auteur van het geschenk van de Maand van het Spannende Boek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Bureau Raampoort

paperback/ gebrocheerd: € 16.99

Als rechercheur Peter van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob Holm na een lange dag werken eindelijk hun bed op willen zoeken worden ...

Meer boekennieuws op Facebook.