Nachtvlinder

Angelique van Dongen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nachtvlinder

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036436632, 290 blz., May 2020
Formaat: 22.5 (h) x 16.7 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 575 gram.

Uitgever: Uitgeverij Grote Letter Bibliotheek B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Cat, 38 jaar, en single heeft een eigen glasblazerij. Daarnaast werkt ze een keer in de week bij het radioprogramma ‘Nachtvlinder’, waar zij haar eigen rubriek heeft om problemen van luisteraars op te lossen tussen twaalf en drie uur ‘s nachts. Haar luisteraars kunnen hun problemen via de mail opsturen en Cat probeert oplossingen te bedenken. Ze doet dit al een aantal jaren en vind het ontzettend leuk om mensen te helpen.
Echter krijgt ze sinds korte tijd mails van een luisteraar die aan haar persoonlijk gericht zijn. Hij zegt te weten waar Cat haar moeder kan vinden. Cat is geadopteerd toen ze vijf maanden was en heeft de zoektocht naar haar biologische ouders moeten staken. Ze weet niet goed wat ze aan moet met zijn mails en of het waar is. De geheimzinnige luisteraar weigert zich bekend te maken. Cat wil op zoek naar de luisteraar om te achterhalen wie het is en wat zijn reden is van al deze mystieke mails. Is het een bekende van haar of iemand die een spel speelt?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Nachtvlinder

paperback/ gebrocheerd: € 17.95
Cat, 38 jaar, en single heeft een eigen glasblazerij. Daarnaast werkt ze een keer in de week bij het radioprogramma “Nachtvlinder”, waar ...

Meer boekennieuws op Facebook.