Een zomer in Frankrijk

Eva de Wit

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Een zomer in Frankrijk

gebonden: € 35.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036436502, 344 blz., February 2020
Formaat: 24.6 (h) x 17.6 (b) x 3.4 (d) cm. Gewicht: 976 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

serienaam/reeks: Omega reeks

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het zonnige zuiden lonkt. Weg van alle sores, genieten van het leven en verder niks. Dat lijkt Jet, Anne en Kiki wel wat. Maar het idyllische chateau waar ze komen werken (slash vakantie vieren) heeft te kampen met achterstallig onderhoud en financieel wanbeleid. Allemaal dankzij eigenaar Claude, die door omstandigheden niet meer voor zichzelf kan zorgen, laat staan voor het chateau. Samen met de rest van het personeel zetten Jet, Anne en Kiki er de schouders onder. En langzaam ontdekken ze dan toch de Franse charme waar ze naar op zoek waren.

Eva de Wit debuteerde met Een huis in Frankrijk, een ongekend zomersucces. Lovende resensies en enthousiaste lezersreacties stimuleerden haar om een minstens zo leuke tweede roman te schrijven. Met nieuwe personages en een nieuw verhaal, maar uiteraard wel weer in Frankrijk. Een zomer in Frankrijk is een warm feelgoodboek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Een zomer in Frankrijk

paperback/ gebrocheerd: € 19.50
Een zomer in Frankrijk van Eva de Wit is een heerlijke feelgoodroman die zich afspeelt in een chateau in... juist: Frankrijk! Het zonnige ...

Meer boekennieuws op Facebook.