Een kuil voor een ander

De Waal & Baantjer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een kuil voor een ander

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036436144, 238 blz., February 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Als op een winterse dag tijdens de sloop van een groot gebouw in de Amsterdamse Jordaan het lichaam van een man wordt aangetroffen, staan rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob voor een raadsel.
De plek waar het lichaam is gevonden zorgt voor veel vraagtekens. Is het een verborgen deel van het slooppand of een kelder van een doorgangshuis van criminelen? Het onderzoekt leidt hen naar de Brabantse onderwereld, en herenigt de twee rechercheurs zelfs met een oude kennis: een beruchte officier van justitie.

Simon de Waal (1961) is auteur, scenarist, regisseur en ook nog rechercheur zware misdaad. Hij schreef de thrillers Cop vs Killer en Pentito, die beide werden genomineerd voor de Gouden Strop. Met Pentito sleepte hij De Diamanten Kogel in de wacht. Met oud-rechercheur Baantjer begon hij in 2009 aan de De Waal & Baantjer-reeks. Baantjer, die in 2010 overleed, heeft de wording van de eerste drie delen meegemaakt.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Een kuil voor een ander

paperback/ gebrocheerd: € 16.99

Als na de sloop van een groot gebouw in de Amsterdamse binnenstad, in de buurt van Bureau Raampoort, een lichaam opgegraven wordt, staan ...

Meer boekennieuws op Facebook.