De nieuwe postbode van Oosterend

Astrid Witte

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De nieuwe postbode van Oosterend

gebonden: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036435789, 212 blz., December 2019
Formaat: 22.6 (h) x 16.6 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 456 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De relatie van de Maastrichtse postbode Wiel is pas verbroken en hij heeft het even helemaal gehad met zijn huidige leven. Daarom laat hij zich overplaatsen naar het dorpje Oosterend op Texel, waar hij intrekt bij een oudere mevrouw.
Natuurlijk is het leven in een klein dorp compleet anders dan in de hectische stad. Hij moet erg wennen aan de rust en de platte vlaktes in de polder. Ook is het voor hem nieuw dat alle mensen hem kennen en dat je niets kunt doen zonder dat iedereen er vanaf weet.
Wanneer hij de plaatselijke bakkerij inloopt, wordt hij geholpen door Tessa, een mooie vrouw met opvallend blauwe ogen. Ze hebben een vluchtige affaire die al snel weer door Tessa wordt verbroken. Haar dochtertje Noor heeft haar vader verloren en Tessa wil niet dat ze opnieuw gekwetst wordt. Maar Wiel krijgt Tessa niet uit zijn hoofd.
Terwijl hij zich steeds meer geaccepteerd voelt door de hechte gemeenschap, moet hij alles uit de kast trekken om deze ene vrouw voor zich te winnen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De nieuwe postbode van Oosterend

paperback/ gebrocheerd: € 18.50
De relatie van de Maastrichtse postbode Wiel is pas verbroken en hij heeft het even helemaal gehad met zijn huidige leven. Daarom laat ...

Meer boekennieuws op Facebook.