Als je je hart volgt

grote letter uitgave

Carla Vermaat

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Als je je hart volgt

gebonden: € 28.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036435741, 462 blz., November 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

beschrijving

Alles is tot in de puntjes geregeld: de koffers zijn gepakt, de vliegtickets geprint. Haar laatste avond voor vertrek laat Tessa zich door haar collega’s overhalen om nog een keer een avondje te gaan stappen. En waarom ook niet?
Maar dan begint het fout te gaan. Zo fout dat Tessa zich genoodzaakt ziet om een baan als privesecretaresse te accepteren voor de ruim 80-jarige Debora. Die is begonnen met het schrijven van haar memoires maar ze kan niet zo goed overweg met de computer. Hoewel haar dochter Ina weinig verwacht van Debora’s literaire capaciteiten, grijpt ze deze kans met beide handen aan.

Haar in Australië wonende dochter staat op het punt om te bevallen van een tweeling en Ina wil daar graag bij zijn. Nu ze de zorg voor haar dementerende moeder aan Tessa kan overlaten, kan ze met een gerust hart vertrekken. Daags na Ina’s vertrek blijkt echter dat Debora eens goed van de afwezigheid van haar nogal bazige dochter wil profiteren. En om haar plechtige belofte aan Ina gestand te doen, kan Tessa weinig anders dan instemmen met Debora’s onverwachte plannen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.