Trots op jou

Angelique van Dongen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Trots op jou

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036435543, 266 blz., August 2019
Formaat: 22.6 (h) x 16.6 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 526 gram.

Uitgever: Uitgeverij Grote Letter Bibliotheek B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De veertigjarige Romy heeft een vechtscheiding achter de rug en belandt door toedoen van haar ex-man in de schuldsanering. Ondertussen pakt ze elke baan aan die ze kan krijgen en wil ze gaan studeren. Als het einde van de schuldsanering in zicht is besluit ze op zoek te gaan naar een studie die bij haar past.
Haar zoektocht begint met een test bij jobcoach, Matthijs, die haar als snel ziet als meer dan zomaar een client. Romy is hier helemaal niet aan toe en wil niets van hem weten. De vastberadenheid waarmee ze hem afwijst, zorgt voor een averechts effect. Matthijs ontpopt zich tot een ware stalker en brengt Romy regelmatig in een lastig pakket. Zo goed en zo kwaad als het gaat, probeert Romy haar leven toch op te pakken. Samen met haar familie en vrienden gaat ze het gevecht aan tegen Matthijs. Toch valt dit niet mee, Matthijs maakt haar het leven zuur wat van kwaad tot erger gaat.
Als Romy de wanhoop nabij is en ook de politie weinig voor haar kan doen, ontmoet ze Mike. Zonder het te willen wordt ze verliefd. Dit tot grote ergernis van Matthijs, die dit niet accepteert. Naast alle ellende en angsten die ze doorstaat, groeit de liefde tussen haar en Mike verder op. Alleen is alles zo ingewikkeld dat de vraag is wie de langste adem heeft en deze strijd wint.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Trots op jou

paperback/ gebrocheerd: € 18.50
De veertigjarige Romy heeft een vechtscheiding achter de rug en beland door toedoen van haar ex-man in de schuldsanering. Ondertussen ...

Meer boekennieuws op Facebook.