Single & sexy

Mariëtte Middelbeek

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Single & sexy

gebonden: € 28.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036435529, 476 blz., July 2019
Formaat: 22.8 (h) x 16.8 (b) x 3.4 (d) cm. Gewicht: 781 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Charlotte van Rhijn ziet als een berg op tegen haar 29e verjaardag. Niet alleen heeft haar grote liefde Kars haar zojuist verlaten, maar iemand blijkt ook al haar bank- en spaarrekeningen te hebben geplunderd. Met haar baan als kleuterjuf kan Charlotte haar rekeningen niet betalen, en al snel krijgt ze vaker bezoek van de deurwaarder dan van haar vriendinnen Eva en Natasja. Ze kan niet meer shoppen, ze kan niet meer stappen - zelfs wasmiddel kan ze zich eigenlijk niet meer veroorloven.
Dan bedenkt ze een geweldig plan: via Marktplaats verhuurt ze zichzelf als date. ‘Lot’, zoals ze zich tijdens deze betaalde afspraakjes laat noemen, is binnen de kortste keren de populairste date van de stad. Ze heeft de tijd van haar leven en denkt zelfs in een van haar klanten de liefde van haar leven gevonden te hebben. Maar dan begint ze griezelige sms’jes te ontvangen. Hebben al haar gezellige en goedbetalende dates wel het beste met haar voor?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Single en sexy

paperback/ gebrocheerd: € 6.00
Charlotte van Rhijn ziet als een berg op tegen haar 29e verjaardag. Niet alleen heeft haar grote liefde Kars haar zojuist verlaten, maar ...

Meer boekennieuws op Facebook.