Muurbloem

Gaby Rasters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Muurbloem

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036434898, 254 blz., March 2019
Formaat: 22.8 (h) x 16.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 508 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Wanneer Daantje van haar baas de opdracht krijgt om een kijkje te nemen in de wereld achter 'overspeldatingsites', vraagt ze zich af waarom juist zij deze opdracht krijgt. Volgens hem kan zij, als muurbloempje, wel met een goed verhaal komen voor hun tijdschrift.
Muurbloem is dan ook de naam waaronder ze zich inschrijft op de datingsite voor vreemdgangers. Van gezellige gesprekken tot pure vunzigheid belandt Daan al heel snel in een film waarin ze liever niet had willen spelen. Iemand heeft het op deze Muurbloem gemunt en al snel kan Daan niemand meer vertrouwen.
Het omgekeerde is ook waar: al haar vrienden lijken zich van haar af te keren vanwege haar vreemde gedrag. Maar is het Daantje wel die zich zo vreemd gedraagt? In de online wereld is niets wat het lijkt, maar ook in de fysieke wereld is Daan niet meer veilig.
De handpalmen van meneer Stevens boren zich tijdens de sessies met psycholoog Patrick altijd in zijn stoel. Dat meneer Stevens een probleem met vrouwen heeft is wel duidelijk. Maar hoe ver gaan die problemen en wat is de oorzaak hiervan?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Muurbloem

paperback/ gebrocheerd: € 17.95
Wanneer Daantje van haar baas de opdracht krijgt om een kijkje te
nemen in de wereld achter 'overspeldatingsites', vraagt ze zich af
waarom ...

Meer boekennieuws op Facebook.