Sonata

Natascha Hoiting

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Sonata

gebonden: € 28.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036434874, 474 blz., February 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een spannende liefdesroman over een onmogelijke liefde in de duistere wereld van de Italiaanse maffia in Amsterdam.

Op een winteravond wordt er in het Amsterdamse Bos een lichaam begraven met de bedoeling dat niemand het ooit terug zal vinden. Wanneer Julia dertien jaar later Justin ontmoet weet ze niet hoe haar leven op het punt staat te veranderen.
Ze voelt zich direct tot hem aangetrokken en geeft uiteindelijk gehoor aan haar gevoelens. Dan blijkt dat de succesvolle zakenman een wel heel donker verleden met zich meedraagt.
Een verleden dat sinds haar jeugd nauw verweven blijkt te zijn met het hare.
Vanaf het moment dat hij Julia voor het eerst ziet weet Justin dat ze voor hem verboden is. Zij is de laatste vrouw in de wereld waar hij verliefd op mag worden. Hij slaagt er echter niet in zijn gevoelens tegen te houden. In zijn angst haar te verliezen verzwijgt hij zijn geheim en hoopt, tegen beter weten in, dat Julia hem zal vergeven voor de pijn die hij haar aan zal doen.
Wanneer de liefde tussen de twee in alle hevigheid opbloeit, komt Julia op ruwe wijze achter Justins duistere geheim en zullen hun levens nooit meer hetzelfde zijn.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Sonata

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
Op een winteravond wordt er in het Amsterdamse Bos een lichaam begraven met de bedoeling dat niemand het ooit terug zal vinden. Wanneer ...

Meer boekennieuws op Facebook.