Alles in de stilte

Kirstin Rozema

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Alles in de stilte

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036434690, 232 blz., September 2019
Formaat: 22.8 (h) x 16.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 471 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Wanneer Hilde na een lastige scheiding weer in haar geboortedorp gaat wonen, komt ze bij toeval via de sociale media weer in contact met haar vroegere buurjongen Robert. Robert was haar vroegere vriendje, haar maatje, al was er niet meer dan dat. Ze hebben leuke gesprekken via de chat, maar dan ontstaat er een zogenaamde radiostilte. Vervolgens krijgt Hilde het bericht dat Robert is overleden...
Hilde is hevig in shock, omdat ze geen idee had dat Robert ernstig ziek was. Daar heeft hij nooit over willen praten. Ze is dan ook zeer verward wanneer ze te horen krijgt dat hij haar heeft opgenomen in zijn testament. De vraag waarom is vanaf dat moment de belangrijkste vraag die ze heeft.
Wanneer Hilde hoort wat Robert haar heeft nagelaten, kan ze niet geloven waarom. Wat heeft ze gedaan dat ze dit heeft verdiend? Langzaam maar zeker vallen de puzzelstukjes op zijn plaats en kan ze het antwoord op haar grote vraag oplossen.
Alles in de stilte vertelt over schuld en onschuld, over beschuldigingen en verontschuldigingen en het belang van eerlijk zijn naar elkaar.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Alles in de stilte

paperback/ gebrocheerd: € 16.95
Wanneer Hilde na een lastige scheiding weer in haar geboortedorp gaat wonen, komt ze bij toeval via de sociale media weer in contact met ...

Meer boekennieuws op Facebook.