Charles Darwin

Job Slok

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Charles Darwin

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036434591, 136 blz., December 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

serienaam/reeks: Omega reeks

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De herdenking van 150 jaar Origin of Species heeft alleen al een ongekende stroom aan boeken opgeleverd. Van vuistdikke biografieën tot nieuwe vertalingen, en alles wat ertussen zit. Maar wat nog ontbreekt, is een makkelijk leesbaar en handzaam boekje dat de lezer op een zondagmiddag of een doordeweekse avond wegwijs maakt in leven en werk van Charles Darwin.
Een boekje voor de geïnteresseerde leek die wel eens wat meer wil weten van de grondlegger van de theorie van natuurlijke selectie maar er niet meteen een hele studie van wil maken.

Job Slok stelt de lezer op de hoogte van de belangrijkste feiten uit het leven van Darwin die leidden tot de ontwikkeling van de evolutietheorie.
Hij laat zien wat voor man het was, hoe Darwin tot zijn ideeën kwam en welke reacties deze ideeën uitlokten, zowel in de wetenschappelijke wereld als in Darwins eigen gelovige omgeving.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Darwin - grote letter uitgave

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
Dat 2009 Darwinjaar was, kan niemand zijn ontgaan. De herdenking van 150 jaar Origin of Species heeft alleen al een ongekende stroom aan ...

Meer boekennieuws op Facebook.