Renate

Rita Spijker

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Renate

gebonden: € 25.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036433419, 320 blz., May 2018
Formaat: 23.0 (h) x 16.5 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 608 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

beschrijving

De langverwachte opvolger van Tussen zussen.

Renate staat op een keerpunt in haar leven. Ze heeft aanwijzingen dat haar man vreemdgaat met een collega, haar twee kinderen uit haar eerste huwelijk zijn de deur uit en op haar werk in een hospice kan ze zich maar moeilijk concentreren. Ondanks de overgang is haar zin in seks niet afgenomen. Integendeel:
met haar gevoelens van jaloezie en met haar verlangen het leven voluit te leven weet ze zich geen raad. Om haar gedachten te ordenen besluit ze tijdelijk in een idyllisch huisje op een tuinpark te gaan wonen.
Maar dan krijgt ze bericht dat de partner van een goede vriendin ongeneeslijk ziek is. Renate reist in haar eentje naar Wales om hen te bezoeken en haar vriendin te ondersteunen.
Via de TussenZussen-app deelt Renate lief en leed met haar drie zussen. Ook hun levens hebben een wending genomen. Tessa, die in de vrije liefde geloofde, is moeder geworden. Marit staat op het punt om haar huwelijk op het spel te zetten. Anne is helemaal opgebloeid na een borstverkleining en nu blijkt haar man toe te zijn aan een transformatie. Maar wat er ook gebeurt, de zussen vormen een hecht vangnet
voor elkaar.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.