Vr.zkt.br.

Helene Vijver

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vr.zkt.br.

gebonden: € 27.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036433020, 372 blz., January 2018
Formaat: 23.0 (h) x 16.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 712 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

beschrijving

Beeldend kunstenares Isadora de Roi woont met haar achtjarige zoon Gijs - geboren uit een vroegere relatie - op de boerderij die ze erfde van Willem, haar overleden echtgenoot. Hoewel Isadora zich uitstekend kan handhaven begint de eenzaamheid toch te knagen.

Haar buren geven haar op voor het populaire programma Boer zoekt Vrouw. De programmaleiding is blij met de mooie Isadora en draait het om in Vrouw zoekt Boer. Een bonte stoet gegadigden passeert de revue, maar niemand kan tippen aan Willem. Het avontuur eindigt in een grote teleurstelling.

Ondertussen begint Gijs steeds vaker vragen te stellen en wil weten wie zijn echte vader is. Isadora voelt zich aangesproken en probeert Frederik Johansson op te sporen, de Zweed die haar het kind schonk. Moeder en zoon gaan naar Zweden om het spoor van Gijs' vader te volgen. Isadora doet daar een schokkende ontdekking maar verzwijgt haar bevindingen voor haar zoon.

Kort na hun terugkomst in Nederland duikt Frederik onder een schuilnaam op in haar woonplaats. Dat brengt een reeks spannende gebeurtenissen op gang die het voorheen zo geordende leven van Isadora en Gijs totaal op zijn kop zet.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.