Droomhuis te koop

Hetty Luiten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Droomhuis te koop

gebonden: € 26.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036432887, 344 blz., December 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

beschrijving

Milly en Jan-Jakob zijn beiden opgegroeid in Den Haag, maar dromen allebei van een huis op het platteland met ruimte voor kippen en een groentetuin. Als Jan-Jakob een baan kan krijgen in het noordoosten van de provincie Groningen, aarzelen ze geen moment en verhuizen die kant op. Na een paar jaar van zoeken vinden ze dan eindelijk hun droomhuis.

Samen met hun driejarige dochtertje Fay trekken ze erin en het blijkt al snel dat ze de goede keus hebben gemaakt. Ze voelen zich alle drie gelukkiger dan ooit. Milly kan zelfs vergeten dat ze een miskraam gehad heeft en krijgt weer hoop dat ze misschien toch nog opnieuw zwanger zal worden. Tot het leegstaande huis naast hen bewoners krijgt.

Twee jonge mannen die voor overlast zorgen, maar die zich niets van de anderen in de straat aantrekken. Integendeel zelfs, hoe meer kritiek, hoe erger hun gedrag wordt. De kleine Fay verandert daardoor van een vrolijk, levenslustig kind in een stil en angstig meisje. En zo moeten Milly en Jan-Jakob kiezen tussen het geluk van hun dochtertje en hun droomhuis.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.