Ginevra

Simone van der Vlugt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ginevra

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036432795, 216 blz., December 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Florence, 1347. De achttienjarige Ginevra wordt stapelverliefd op de intelligente Antonio, maar wanneer hij haar vader om haar hand vraagt weigert die; er doen geruchten de ronde over de verlichte ideeën die Antonio eropna houdt.

Ginevra ziet slechts één uitweg: er stiekem vandoor gaan met haar grote liefde. Ze vertrekken nog diezelfde dag, maar hun vlucht wordt in de kiem gesmoord. Terug in Florence dwingt Ginevra's vader haar te trouwen met een rijke weduwnaar. Ze wordt een gevangene in haar eigen huis. Als vervolgens de pest uitbreekt, is niemand zijn leven meer zeker. Kan ware liefde werkelijk alles overwinnen?

De historische roman Ginevra van Simone van der Vlugt is een betoverend en tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op een oude Italiaanse legende. Eerder verschenen van Simone van der Vlugt de historische romans Jacoba, Dochter van Holland, Rode sneeuw in december, De lege stad en Nachtblauw. Met Toen het donker werd is Simone van der Vlugt genomineerd voor De Gouden Strop 2017.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Ginevra

paperback/ gebrocheerd: € 12.99
Een betoverend en tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op een oude Italiaanse legende. Kan ware liefde werkelijk alles overwinnen?

Meer boekennieuws op Facebook.