Hoeve Het Paradijs

Gerda van Wageningen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hoeve Het Paradijs

gebonden: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036432764, 388 blz., September 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

beschrijving

Peter Corstens is sinds het onverwacht overlijden van zijn vader de eigenaar van de welvarende hoeve Het Paradijs. Peter heeft geen hart voor het boerenbedrijf maar zijn zuster Margje wel. Ze ontdekt dat haar broer het kapitaal van hun vader er in korte tijd doordraait en zelfs schulden maakt. Als zijn jonge vrouw Inge in het kraambed overlijdt en Peter niet verandert, besluit Margje haar moeder in vertrouwen te nemen. 
Intussen is Peters zakenvriend Herman Oprel om de hand van Margje gekomen en ziet Peter in hem een goede partij voor zijn zuster Margje. Maar deze weigert pertinent met hem te trouwen. 
Op Spuizicht is Roeland den Baers komen wonen en bij hem vindt Margje een luisterend oor. Hij stelt voor met haar te trouwen, maar Margje slaat ook zijn aanzoek af want ze wil zich nog niet binden. Het is uiteindelijk moeder Corstens die de touwtjes in handen neemt en een huwelijk tussen haar zoon en de sterke Magda Meijer regelt om de hoeve te redden. 
En Margje van het Paradijs? Die heeft te snel geoordeeld over Roeland en heeft nu spijt van haar woorden. Maar wil Roeland terugkomen op zijn verzoek?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.