Iets heel bijzonders

Amanda Prowse

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Iets heel bijzonders

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036432627, 104 blz., August 2017
Formaat: 23.0 (h) x 16.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 271 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

beschrijving

Drie jongemannen worden veroordeeld voor moord en komen terecht in een gevangenis in het hoge noorden van het ruige Schotland. Het is niet zomaar een gevangenis. Hier worden de gevaarlijkste criminelen met de heftigste misdaden op hun geweten opgesloten. Aan het hoofd van deze gevangenis staat Edwina, een 60-jarig vrouw die denkt dat ze god is en alseen ijzeren dame regeert. Er zijn slechts 6 regels waaraan de gevangenen zich moeten houden endoen ze dat niet, dan volgt opsluiting in een isoleercel, of erger...
De laatste 4 jaren telde de gevangenis 330 gevangen en ondanks het feit dat er geen sterfgevallen zijn geregistreerd en niemand de gevangenis heeft mogen verlaten, is het aantal gedaald naar 288...Er moet toch iets heel bijzonders aan de hand zijn.


Amanda Prowse is al haar hele leven bezig geweest met korte verhalen schrijven en notities bijhouden voor romans. Een aantal jaren geleden nam ze ontslag als management consultant en besloot ze full time te gaan schrijven. Van haar eerste boek Haar naam is Poppy Day werden er meer dan 300.000 verkocht!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.