Geraakt

Angelique van Dongen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geraakt

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036432139, 252 blz., July 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

beschrijving

Rob is getrouwd met Ellen en werkt als bedrijfsleider bij een supermarkt. Samen hebben ze al veel meegemaakt. Hun zoontje Tobias zijn ze verloren aan wiegendood toen hij drie maanden was. Een schok waar Ellen nooit over heen is gekomen. En ook rondom hun dochter Mirre van zes jaar hebben ze veel zorgen.
Ze brengen met haar meer tijd door in het ziekenhuis dan thuis.
Ellen staat de zorg voor Mirre niet af, is overbezorgd en betrekt Rob nauwelijks in het proces. Marlieke werkt als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis waar Mirre met grote regelmaat opgenomen wordt en door de jaren heen zijn haar een aantal dingen opgevallen aan het gezin wat niet voor haar gevoel niet klopt. Ze zoekt hierin steun bij Leon Groothuizen, de kinderarts van Mirre en bij Rob om een en ander uit te zoeken.
Rob weet zich geen raad met de situatie en vindt in Marlieke een vertrouwenspersoon. Zijn huwelijk met Ellen is allang niet meer wat het geweest is. Als er gedacht wordt aan Munchhausen bij Proxy, is hij ten einde raad en wordt het gevecht rondom Mirre enorm belastend voor alle partijen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.