Geld of geluk

Dani van Doorn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geld of geluk

paperback/ gebrocheerd: € 25.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036432092, 312 blz., August 2017
Formaat: 23.0 (h) x 16.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 593 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Nadat de eenzelvige weduwnaar en gewezen bankdirecteur Norbert Streyendaal een lichte beroerte heeft gehad, nemen zoon Wilco en schoondochter Merle hem tijdelijk in huis. Ze willen de erfenis veilig stellen, want 'pa' is veel te goedgelovig en vrijgevig geworden!
Norbert houdt echter koppig vast aan zijn financiële onafhankelijkheid. Gefrustreerd richt de ambitieuze Merle haar energie weer op haar carrière en de schoolprestaties van de kinderen, terwijl Wilco zich gemakshalve afzijdig houdt. Op zijn eigen manier probeert Norbert de sfeer in huis te verbeteren en blijft hierdoor een bron van ergernis voor schoondochter Merle.
Het is maar goed dat de hartelijke weduwe Leny de dagelijkse zorg voor 'pa' heeft. Norberts onverwachte uitspraken en ludieke acties zetten nogal wat zekerheden in het gezin op losse schroeven, wat uiteindelijk voor de nodige veranderingen zorgt in huize Streyendaal.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Geld of geluk

paperback/ gebrocheerd: € 18.50
Nadat de eenzelvige weduwnaar en gewezen bankdirecteur Norbert Streyendaal een lichte beroerte heeft gehad, nemen zoon Wilco en schoondochter ...

Meer boekennieuws op Facebook.