Madame Bovary

Gustave Faubert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Madame Bovary

gebonden: € 51.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036432016, 660 blz., April 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Gevoed door haar obsessie voor romantische lectuur, hunkert de met een goedaardige plattelandsarts getrouwde Emma naar een hartstochtelijk bestaan in de wereldstad Parijs. Maar haar behoefte aan een vurige liefde wordt niet vervuld in haar huwelijk en ook de buitenechtelijke relaties waarin zij zich stort schenken haar niet het geluk waarvan ze droomt.
Tegen het decor van de verpletterende verveling op het Franse platteland tekent Flaubert met een scherp oog voor de fijnere gevoelens het leven van een vrouw die de gronde gaat aan haar illusies.
Gustave Flaubert (1821-1880) wordt door zijn grote zorg voor stijl alom gezien als een van de allergrootste schrijvers die Frankrijk heeft voortgebracht. Naast Madame Bovary schreef hij de eveneens klassiek geworden romans De leerschool der liefde, Salammbô en Bouvard en Pécuchet.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Madame Bovary

gebonden: € 25.00
Emma’s verlangens naar een vurige liefde blijven onvervuld in haar huwelijk met de goedmoedige plattelandsdokter Charles Bovary.

Madame Bovary

paperback/ gebrocheerd: € 17.50
Tegen het decor van de verpletterende verveling op het platteland tekent Frankrijks beroemdste literaire zoon Gustave Flaubert het leven ...

Meer boekennieuws op Facebook.