De smalle grens

Anke de Graaf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De smalle grens

gebonden: € 26.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036431729, 356 blz., November 2016
Formaat: 22.8 (h) x 16.5 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 643 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

beschrijving

Het leven van Linda is een leven dat werkelijk niets te wensen overlaat. Zij heeft leuke vriendinnen, een gezellige baan en dan heeft ze ook nog Jente Steenpoorts, haar vriend, van wie ze zielsveel houdt. Er is werkelijk geen spoor van schaduw te zien en soms komt dat Linda wel eens onwerkelijk voor.
Haar mooie wereld klapt ook inderdaad in elkaar als Jente een ernstig ongelijk krijgt en sterft. Linda's smart is niet te beschrijven. Zij en Jente hadden besloten om te gaan trouwen en ze draagt al zijn kind. In haar wanhoop wil Linda tot het uiterste gaan, maar Lex, de vriend van Jente, weet haar tot rede te brengen. Door zijn kalmte krijgt Linda weer de moed voor haar kind en zichzelf door te gaan. Ze wil weer leven en slaat een nieuwe weg in.

Anke de Graaf schreef haar eerste korte verhaal toen ze na een operatie rust moest houden. Ze kreeg de smaak te pakken en er volgden meer verhalen, een column en een kinderboek. Maar uiteindelijk bleek haa ware kracht te liggen in het schrijven van romans, waarvan ze er tot nu toe meer dan zeventig schreef.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.