Zwarte lijst

Tom Clancy; Peter Telep

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zwarte lijst

gebonden: € 46.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036431644, 524 blz., January 2017
Formaat: 22.6 (h) x 16.7 (b) x 5.0 (d) cm. Gewicht: 1030 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De excentrieke miljardair Igor Kasperov is eigenaar van een van de invloedrijkste en succesvolste antivirussoftwarebedrijven ter wereld. Maar als het Kremlin hem beveelt een catastrofaal computervirus los te laten in de Verenigde Staten, is hij gedwongen te vluchten voor zijn leven.

Sam Fisher en zijn Vierde Echelon-eenheid, een geheime militaire organisatie die zich alleen hoeft te verantwoorden tegenover de Amerikaanse president, wordt opgeroepen om Kasperov te vinden en hem namens de president politiek asiel aan te bieden. Een race tegen de klok, want Sam komt er al snel achter dat er meerdere organisaties op zoek zijn naar de Rus. En het enige wat zíj Kasperov te bieden hebben is een snelle dood.

De Amerikaan Tom Clancy is een van de succesvolste thriller aller tijden. Met bestsellers als De jacht op de Red October en Golf van ontzetting behaalde hij internationale roem. Clancy overleerd in 2013 na een kort ziekbed, op 66-jarige leeftijd. Coauteur Peter Telep schreef eerder De ogen van de vijand met Clancy.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Zwarte lijst

paperback/ gebrocheerd: € 20.99
Zwarte lijst is een Sam Fisher thriller van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October. De excentrieke ...

Meer boekennieuws op Facebook.