De zussen Borgesius

Lupko Ellen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De zussen Borgesius

gebonden: € 46.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036431538, 526 blz., October 2016
Formaat: 22.6 (h) x 16.8 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 1052 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Nederland en Italië. Twee zussen. Mellie en Juliëtte. Een man. Guido. Marmer, macht, maffia. Seks, geld en weed. Lupko Ellen heeft in zijn nieuwe thriller veel elementen verweven die het geheel wederom tot een uiterst spannend verhaal maken.

Een Italiaans-Nederlandse man wordt meegezogen in een maalstroom van haat tussen twee zussen. Hun dodelijke rivaliteit sleept hem van Groningen terug naar zijn geboortestreek, naar Toscane, waar zijn verleden zich mengt met geweld, dood, seks en liefde.
De donkere kant van de zussen drijft hem in de rol van slachtoffer, prooi en vluchteling, maar uiteindelijk wordt hij een door wraak gedreven jager die terechtkomt op de daken van Siena, in een tunnel vol water en een wijngaard waar de druiven plaats hebben gemaakt voor een plant die meer opbrengt. Pas daar, in de ruïne van het hoofd-
gebouw van de wijngaard, wordt hem duidelijk wat de jaloezie tussen de zussen teweeg heeft gebracht en wat dat voor hem betekent. Dan rest hem de vraag wat belangrijker is, hulp of wraak.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De zussen Borgesius

paperback/ gebrocheerd: € 15.00
Nederland en Italië. Twee zussen. Mellie en Juliëtte. Een man. Guido. Marmer, macht, maffia. Seks, geld en weed. Lupko Ellen heeft in zijn ...

Meer boekennieuws op Facebook.