Onverwacht

grote letter uitgave

Angelique van Dongen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Onverwacht

gebonden: € 24.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036431422, 276 blz., August 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Ilja, Mascha en Fenne zijn drie vrouwen van begin dertig die alle drie hun eigen leven leiden en in verschillende levensfasen zitten. Ze zijn niet van elkaars bestaan op de hoogte, maar blijken meer met elkaar gemeen dan ze ooit kunnen vermoeden.
Als ze alle drie afzonderlijk van elkaar op een avond een telefoontje krijgen, staat de wereld op zijn kop. Ze reizen af naar Maastricht waar ze kennismaken met elkaar en met hun vader die ze nooit gekend hebben. Een bizarre situatie, maar er zijn ook veel mooie momenten aan het sterfbed van hun vader.
Hun vader laat hen een erfenis na waar ze graag gebruik van maken. Ilja neemt een besluit en kiest eindelijk voor zichzelf. Mascha raakt verliefd op de arts, tevens beste vriend van haar vader. Hij is echter getrouwd dus heeft de relatie geen kans van slagen, denkt ze. En Fenne twijfelt of ze nog langer door wil gaan met haar huwelijk als het op deze manier gaat.
De erfenis zorgt ervoor dat ze alle drie inzicht in hun levens krijgen. Hun band wordt al snel hecht en liefdevol.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Onverwacht

paperback/ gebrocheerd: € 17.95
Ilja, Mascha en Fenne zijn drie vrouwen van begin dertig die alle drie hun eigen leven leiden en in verschillende levensfasen zitten. Ze ...

Meer boekennieuws op Facebook.