Waar blijf je

José Vriens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Waar blijf je

gebonden: € 44.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036431408, 426 blz., August 2016
Formaat: 22.8 (h) x 16.5 (b) x 4.5 (d) cm. Gewicht: 928 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Mark Visser gaat tijdens hun vakantie in Duits-land op een avond weg om niet meer terug te komen. Voor Anneloes stort de wereld op dat moment in. Mark wordt voor het laatst in Oostenrijk
gezien, maar daarna verdwijnt ieder spoor van hem. Eenmaal thuis ontdekt Anneloes dat ze haar man minder goed kende dan ze had gedacht. Zijn vertrek blijkt allesbehalve een spontane actie te zijn.
Anneloes moet verder, maar echte rust wordt haar niet gegund. Noodgedwongen verkoopt ze hun huis en gaat ergens anders wonen. Als na maanden Mark opeens gesignaleerd wordt bij de Duit-se grens begint de onzekerheid opnieuw. Waarom neemt hij geen contact op met zijn vrouw en familie?

José Vriens (1963) woont in het Brabantse Roosendaal. In 2000 begon ze met het schrijven van kinderboeken. Daarnaast schreef ze talloze romantische korte verhalen (pseudoniem Josje Maas) en inmiddels ook verschillende romans. Haar romans worden bestempeld als vlot leesbare feelgoodromans.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Waar blijf je?

paperback/ gebrocheerd: € 18.95
Mark Visser gaat tijdens hun vakantie in Duitsland op een avond weg om niet meer terug te komen. Voor Anneloes stort de wereld op dat moment ...

Meer boekennieuws op Facebook.