Nachtblauw 2

Simone van der Vlugt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nachtblauw 2

gebonden: € 43.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036431392, 408 blz., August 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een meeslepende roman over de ontstaansgeschiedenis van Delfts blauw.

Na de dood van haar man wordt Catrijn huishoudster bij de familie Van Nulandt. Ze is er op haar plek en kan de vrouw des huizes ondersteunen tijdens haar schilderlessen.
Catrijns verleden achtervolgt haar echter en ze moet op zoek naar een andere betrekking. Ze komt terecht bij Evert van Nulandt in zijn plateelfabriek in Delft, waar haar schildertalent op waarde wordt geschat.
Er breken woelige tijden aan. Catrijn overleeft in 1654 de Delftse donderslag die de binnenstad in puin legt ternauwernood en daarna staat ze voor een levensbepalende keuze tussen haar hart en haar hoofd. Wacht ze op haar grote liefde, die voor jaren de zee op gaat, of kiest ze voor de man die haar zekerheid kan bieden?

Simone van der Vlugt verweeft het meeslepende verhaal van Catrijn met een intrigerende periode uit de Nederlandsegeschiedenis: de Gouden Eeuw, waarin handel, wetenschap en kunsten een enorme vlucht namen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Nachtblauw

gebonden: € 13.99
Meeslepende roman over de ontstaansgeschiedenis van Delfts blauw, aan de hand van het meeslepende verhaal van de huishoudster Catrijn tijdens ...

Nachtblauw

paperback/ gebrocheerd: € 12.99
Meeslepende roman over de ontstaansgeschiedenis van Delfts blauw, aan de hand van het meeslepende verhaal van de huishoudster Catrijn tijdens ...

Meer boekennieuws op Facebook.