Een harde noot

José Vriens

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Een harde noot

gebonden: € 44.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036431170, 420 blz., July 2016
Formaat: 23.1 (h) x 16.5 (b) x 4.2 (d) cm. Gewicht: 902 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Magda Teurlings wordt dood aangetroffen in de bibliotheek. In eerste instantie lijkt het op een hartstilstand, maar al snel komt een bevriende huisarts erachter dat er iets heel anders aan de hand is. Ze blijkt om het leven te zijn gebracht. Iedereen die op dat moment aanwezig was wordt verdacht, maar de aandacht gaat vooral uit naar Janos, de Griekse vriend van dochter Naomi. Hij heeft een motief én een strafblad. Naomi kan niet geloven dat haar vriend tot zoiets in staat is. Als ze echter op de computer van haar moeder allerlei belastende e-mails en foto's aantreft, dringt langzaam tot haar door dat met de dood van haar moeder haar hele leven op losse schroeven komt te staan.

José Vriens (1963) woont in Roosendaal en is daar ook geboren. In 2000 begint ze met het schrijven van kinderboeken en romans. Vervolgens gaat ze verder onder het pseudoniem van Josje Maas met het schrijven van korte romantische verhalen in tijdschriftvorm.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Een harde noot

paperback/ gebrocheerd: € 18.75
Magda Teurlings wordt dood aangetroffen in de bibliotheek. In eerste instantie lijkt het op een hartstilstand, maar al snel komt een bevriende ...

Meer boekennieuws op Facebook.