De Cock en het lijk aan de Amstel

Baantjer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Cock en het lijk aan de Amstel

gebonden: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036430937, 238 blz., May 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

serienaam/reeks: Baantjer

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Deel 75 in de populaire Baantjer-reeks. Piet Römer vertolkte jarenlang de rol van De Cock, die met zijn collega's vanuit het bureau in de Warmoesstraat de zaken oplost.

Langs de oever van de Amstel wordt het lichaam van Gerrit Koedooder gevonden. De Cock vraagt zich af wat de werkloze en alcoholverslaafde journalist op die plek te zoeken had. Volgens een getuige had hij daar een afspraak. Maar met wie? De zaak wordt er niet eenvoudiger op als de getuige de volgende dag een poging doet zich van het leven te benemen.
Dan wordt de populaire voorman van een Amsterdamse volkspartij dood aangetroffen. Het is al snel duidelijk dat hij is vermoord en omdat men bang is voor politieke ophef wordt deze zaak De Cock uit handen genomen. Maar die ontdekt een verband tussen de twee moorden en daarmee belandt hij in een van de ingewikkeldste zaken uit zijn carrière.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De Cock en het lijk aan de Amstel

paperback/ gebrocheerd: € 10.99
Twee doden: een alcoholverslaafde journalist en de populaire voorman van een Amsterdamse Volkspartij. De Cock ontdekt een verband tussen ...

Meer boekennieuws op Facebook.