De IRT-infiltrant

Joop van Riessen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De IRT-infiltrant

gebonden: € 28.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036430463, 442 blz., March 2016
Formaat: 22.8 (h) x 16.5 (b) x 4.1 (d) cm. Gewicht: 813 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Onthullende politieroman gebaseerd op Van Riessens ervaringen in de IRT-affaire

Als Anne Kramer, chef Zware Criminaliteit bij de Amsterdamse politie, opdracht krijgt de moord op een officier van justitie op te lossen Èn het nieuwe Interregionale Recherche Team Hollands Glorie te gaan leiden, komt ze terecht in schimmige toestanden. Stukje bij beetje ontdekt ze dat er, onder het mom van de bestrijding van de georganiseerde misdaad, grote hoeveelheden drugs het land worden binnengesmokkeld onder regie van politie en justitie. Intussen meldt Willem de Leeder zich als kroongetuige en krijgt Anne een nieuwe liefde.

De IRT-infiltrant is een spannende Èn onthullende politieroman over omstreden opsporingsmethoden, deels gebaseerd op de eigen ervaringen van oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen. Joop van Riessen is voormalig hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie. De IRT-infiltrant is de zevende thriller met Anne Kramer in de hoofdrol.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De IRT-infiltrant

paperback/ gebrocheerd: € 18.50
Onthullende politieroman gebaseerd op Van Riessens ervaringen in de IRT-affaire. Als Anne Kramer, chef Zware Criminaliteit bij de Amsterdamse ...

Meer boekennieuws op Facebook.