De minzame moordenaar

Bram Dehouck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De minzame moordenaar

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036430098, 204 blz., December 2015
Formaat: 22.8 (h) x 16.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 430 gram.

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Onder leiding van teamchef Cindy Steen onderzoekt de gerechtelijke politie van Ieper drie moorden. Het team klampt zich vast aan één wankel spoor. Enkel rechercheur Philip Rondelez weet dat het spoor zo dood is als de slachtoffers ... Rondelez heeft het zelf niet zo gewild. Drie jaar geleden was hij een gewone man met gewone verlangens. Tot een noodlottige gebeurtenis hem een keuze deed maken waarvan geen weg terug is. Nu wil hij stoppen met moorden, maar kan hij dat ook? Kan hij weerstaan aan de woede die hem elke dag overvalt? En kan hij een onschuldige laten opdraaien voor zijn misdaden?

De minzame moordenaar voert je mee in een gebroken denkwereld van een serial killer. Tegen de achtergrond van het met oorlogsgraven bezaaide Ieper beleef je geen zoektocht naar een dader, maar de radicale zoektocht naar gerechtigheid van een gekwetste man, gevangen in een dodelijke mix van liefde en woede. Een moordenaar voor wie je onvermijdelijk sympathie begint te voelen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De minzame moordenaar - grote letter uitgave

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
Onder leiding van teamchef Cindy Steen onderzoekt de gerechtelijke politie van Ieper drie moorden. Het team klampt zich vast aan één wankel ...

Meer boekennieuws op Facebook.