Toen ik je zag

Isa Hoes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Toen ik je zag

gebonden: € 26.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036430012, 368 blz., November 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Grote Letter Bibliotheek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd en leiden samen een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals. De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera's, maar privé gaat Antonie gebukt onder een zware neerslachtigheid. Terwijl deze depressies zich steeds vaker voordoen, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Toen ik je zag is niet alleen een ode aan een veelzijdig talent en een portret van twee mensen die zielsveel val elkaar hielden, het is ook een zeer aangrijpend relaas over het leven met een echtgenoot die lijdt aan depressiviteit.

Dit boek werd meer dan 200.000 maal verkocht.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Toen ik je zag

paperback/ gebrocheerd: € 15.00
Toen ik je zag van Isa Hoes is niet alleen een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hielden, het is ook een aangrijpend relaas ...

Meer boekennieuws op Facebook.