De gloed van vuur

Nora Roberts

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De gloed van vuur

gebonden: € 65.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789036424745, September 2007
Formaat: 23.8 (h) x 16.2 (b) x 7.5 (d) cm. Gewicht: 1461 gram.

Uitgever: Uitgeverij Grote Letter Bibliotheek B.V.

serienaam/reeks: Grote letter bibliotheek

vertaald door: Iris Bol

beschrijving

De gloed van vuur is een meeslepend verhaal over angst en moed, en over liefde en vriendschappen die ons door de donkerste tijden heen helpen. Als de jonge Reena machteloos moet toekijken hoe de pizzeria van haar ouders in vlammen opgaat, weet ze waar ze later wil werken: bij de politie.
Ze wil weten wat mensen tot dit soort opzettelijke vernietiging drijft. Haar hechte familie slaat zich door de tegenslag heen en ook Reena bereikt, na jaren hard werken, haar doel: een plek bij de politie van Baltimore. Het valt alleen niet mee om met haar hectische en gevaarlijke baan ook nog een man te vinden. Hier komt verandering in als ze Bowen Goodnight ontmoet, die haar accepteert zoals ze is. Maar dan slaat het noodlot opnieuw toe. Reena ontvangt anonieme bedreigingen van iemand die vastbesloten is alles te vernietigen wat haar lief is...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Nora Roberts is een van de meest gelezen auteurs ter wereld. Van haar ruim 200 boeken werden al meer dan 500 miljoen exemplaren verkocht. Als J.D. Robb schrijft ze ook de populaire politieserie over Eve Dallas en haar geliefde Roarke. Nora Roberts woont met haar man in Boonsboro, Maryland.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.