Jodendom ; Islam ; Protestantisme ; Katholiek

4 x Elsevier speciale edities

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jodendom ; Islam ; Protestantisme ; Katholiek

samengesteld pakket: € 14.95

ISBN: 9789035251854, geïllustreerd, March 2014
Formaat: 28.7 (h) x 21.7 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 1500 gram.

Uitgever: Elsevier

beschrijving

Meer weten over de religies van de wereld? Profiteer van deze aanbieding en ontvang Speciale Edities Katholiek, Protestant, Jodendom en Islam samen voor 14,95 i.p.v. 35,80.

Speciale Editie Katholiek
De Speciale Editie Katholiek geeft alle noodzakelijke informatie over het geloof dat wereldwijd bijna 2 miljard volgelingen heeft. In 100 pagina's leest u alles over het ontstaan van het katholicisme, de invloed van het geloof op maatschappij, politiek en cultuur, en over het katholieke geloof in de wereld.

Speciale Editie Protestant
In 100 pagina's leest u alles over het ontstaan van het protestantisme, de invloed van het geloof op de maatschappij, politiek en cultuur, en over het protestantisme in de wereld. De essentiële gids bij het geloof dat Nederland heeft gevormd.

Speciale Editie Jodendom
Het jodendom vormt de basis van de moderne godsdiensten, het eerste geloof waarin één God centraal stond. Zonder jodendom geen christendom en geen westerse beschaving. De Speciale Editie Jodendom geeft de noodzakelijke informatie over deze bijzondere religie. Verteld wordt over de 4.000 jaar durende overlevingstocht van het joodse volk en zijn heilige boeken, de Thora en Talmoed, over joodse rituelen en culinaire gewoonten, over joodse begrippen en kunst.

Speciale Editie Islam
In deze Speciale Editie leest u alles over de snelst groeiende religie ter wereld: de Islam. Met een uitvoerige biografie van de profeet Mohammed, portretten van Nederlandse moslims, reportages uit Indonesië en Nigeria, alles over de Koran, de vijf zuilen, de glorietijd van de islam en moslims en het Westen: waarom de politieke islam zo gevaarlijk is maar botsende beschavingen niet bestaan. Voorzien van inzichtelijke kaarten, grafieken en foto's.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.