Stapel & De Koning 2 Studie-editie

bespreking de politie,bespreking burgerlijk recht, bespreking wet politiegegevens, bespreking verkeer en vervoer, bespreking wet op de lijkbezorging, bespreking opiumwetgeving, bespreking wapens en munitie

Joseph Molenaar; Aart Sterk; Andre Krommendijk; Harry de Pater; Lydia Janssen; Andre Ram; Jan Jaap Adema

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Stapel & De Koning 2 Studie-editie

paperback/ gebrocheerd: € 68.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789035248380, August 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Sdu Uitgevers

beschrijving

Stapel & De Koning Studie-editie deel 2

Joseph Molenaar is afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie strafrecht en criminologie. Hij heeft bovendien een studie op het gebied van internationaal recht afgerond aan de Universiteit van Essex. Thans werkt Joseph Molenaar als juridisch docent aan de School voor Politiekunde te Amsterdam.

Aart Sterk is inspecteur van politie. Hij is sinds 1978 werkzaam bij de politie en is op verschillende afdelingen werkzaam geweest. Hij is freelance docent Boa- en beveiligingsopleidingen en schrijft hiervoor ook de lesmaterialen.

André Krommendijk is Adviseur/docent Wet politiegegevens en privacy aan de Politieacademie.

Harry de Pater is sinds 2001 algemeen juridisch docent/ontwikkelaar aan de Politieacademie, locatie Rotterdam. Als lid van de Vakgroep Handhaving is hij nauw betrokken bij de actualisatie van het basispolitieonderwijs op onder andere het verkeersgebied.

Lydia Janssen heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en is onder meer werkzaam geweest als docente recht aan de Nederlandse Politieacademie. Thans is zij werkzaam als juridisch adviseur in de jeugdzorg.

André Ram is zowel in uitvoerende als in beleidsmatige zin een groot aantal jaren actief geweest op het terrein van de bestrijding van de internationale verdovendemiddelenhandel. Thans is hij werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee. Hij is
tevens onder meer auteur van de bespreking van de Opiumwet in Stapel & De Koning Bijzondere Wetgeving.

Jan Jaap Adema is vanaf 2000 docent-ontwikkelaar aan de School voor Politiekunde in Drachten. Ook is hij onderwijspedagoog (MEd), specialisatie Leren en Innoveren. Vanuit zijn jarenlange ervaring binnen Bijzondere Wetten en het onderwijs heeft hij het hoofdstuk WWM geschreven. In zijn huidige functie is hij, naast het verzorgen van lessen, bezig met pedagogisch-didactische aanpassingen, dan wel coaching. Daarnaast is hij directeur van Adviesbureau Paedagogos in Leeuwarden (www.paedagogos.nl).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.