De kracht van de wijkagent

Bennie Beuvink

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De kracht van de wijkagent

paperback/ gebrocheerd: € 14.17

ISBN: 9789035248335, geïllustreerd, September 2015
Formaat: 20.1 (h) x 12.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 200 gram.

Uitgever: Sdu Uitgevers

illustrator: Nick Beuvink

beschrijving

Maak kennis met de wijkagent. Op de omslagfoto zie je een automatische reflex van Wilco Berenschot, omdat hij onmiddellijk iets wil betekenen voor het kind. Dit zijn 'kleine' momenten die dagelijks voorkomen en niet terug te vinden zijn in de misdaadstatistieken.
Het is echter wel belangrijk, contact maken en relaties opbouwen waardoor vertrouwen wordt gewonnen. Deze situatie was niet ingestudeerd, maar kwam uit het hart van de wijkagent. Deze politiemensen zorgen ervoor dat de maatschappij niet uit elkaar valt. Dat is de kracht van de wijkagent.

In De kracht van de wijkagent - de opvolger van De magische wereld van de wijkagent - is op een aansprekende wijze de cruciale rol geïllustreerd die de Nederlandse wijkagent speelt in de lokale veiligheidszorg. Op een eerlijke en persoonlijke wijze vertelt de auteur over situaties van alledag in het leven van een wijkagent.

Als je meer te weten wilt komen over het werk van wijkagenten en mensen die in een wijkteam werken, dan heb je het goede boek te pakken.
Waargebeurde verhalen over politiemensen die dagelijks op pad zijn en hun werk doen met hart voor de zaak en passie voor de burger.

Bennie Beuvink (1957) is sinds 2015 operationeel expert wijk Nationale Politie, Eenheid Oost, basisteam Enschede.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.